Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul Robert Negoiţă vrea să facă parcare cu plată în curtea unei şcoli

Postat la: 20.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multi parinti ai caror copii invata la scoala "Just 4 Kids" din Sectorul 3 sunt revoltati de faptul ca mai mult de jumatate din curtea unitatii de invatamant a fost transformata intr-un santier.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, terenul unde acum este santier apartine Primariei Sectorului 3 si edilul Robert Negoita ar intentiona sa faca o parcare cu plata pe acest teren. Parintii celor aproape 200 de copii care invata la aceasta scoala au trimis urmatorul memoriu catre edilul Sectorului 3, dar la care inca n-au primit raspuns:

DOMNULE PRIMAR,

UNITATEA DE INVATAMANT SCOALA PRIMARA JUST 4 KIDS, cu sediul in Soseaua Mihai Bravu, nr.428, sector 3, Bucuresti,

MEMORIU

prin care intelegem sa va aducem la cunostinta ingrijorarea pe care atat scoala , cat si parintii elevilor Scolii Primare "Just 4 Kids", o manifestam cu privire la recentele lucrari efectuate de Primaria Sector 3 in incinta curtii scolii. Incepand cu data de 20.11.2017,in curtea Scolii Primare au fost demarate o serie de lucrari prin care mai mult de jumatate din spatiul destinat activitatilor recreative si diferitelor festivitati scolare a fost decopertat. Prin urmare, jumatate din spatiul exterior de care copiii se bucurau in pauzele dintre cursuri, la orele de educatie fizica, si in care investisem tocmai pentru asigurarea unui mediu sigur si eficient, s-a transformat in santier, spre dezamagirea a o suta noua zeci si sapte de copii.

Ne bazam pe deschiderea si intelegerea dumneavoastra, asa cum ne- ati asigurat la sedinta pe care ati avut- o cu unitatile private de invatamant. Va solicitam ca, in virtutea atributiilor dumneavoastra, sa contribuiti la siguranta si educatia tinerilor in numele carora ne adresam, prin sistarea lucrarilor de decopertare pentru a putea folosi spatiului inca neafectat de aceste lucrari, astfel incat ScolaPrimara "Just4Kids" sa isi poata desfasura in continuare activitatea in conditii normale pe suprafata de teren ramasa. Ne dorim ca in continuare copiii sa se bucure de timp pretios petrecut in aer liber , de sport si recreere, activitati foarte importante in dezvoltarea lor fizica si mentala"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE