Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul din Pietroșița, județul Dâmbovița, s-a declarat de unul singur Cetățean de Onoare. Emoționat, a plâns la eveniment

Postat la: 23.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul din Pietroșița, județul Dâmbovița, s-a declarat de unul singur Cetățean de Onoare al comunei. Ion Leonard Dicu, edilul din Pietroșița, vizibil emoționat, a început să plângă la eveniment.

Primarul din Pietroșița, județul Dâmbovița, s-a premiat în prezența lui Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița și fost ministru al Apărării. De altfel, și Țuțuianu a primit aceeași distincție. Dicu sustine ca nu s-a declarat el cetatean de onoare ci a fost propus de Consiliul local pentru cei 15 ani de activitate, in care a asfaltat localitatea. Cu toate astea, toti localnicii stiu ca aprobarea consliliului a fost doar o formalitate. "A fost un eveniment emotionant, se intampla doar o data-n viata, am plans...", a declarat Dicu la un post de televiziune.

Comuna Pietroșița are, începând de zilele trecute, trei noi cetățeni de onoare, începând cu Ion Leonard Dicu - primarul comunei, Adrian Țuțuianu - președintele PSD Dâmbovița și Florin Georgescu - consilier județean PSD. În prezența acestora, Ion Leonard Dicu - în vârstă de 44 de ani - și-a înmânat singur titlu de Cetățean de Onoare, situație ce l-a stânjenit până și pe Adrian Țuțuianu.

Momentul în care Ion Leonard Dicu și-a acordat singur titlul de Cetățean de Onoare a fost marcat și de un moment teatral, acestuia dându-i lacrimile când a luat, la subraț, placheta și soclul de sticlă ce conținea fotografia sa. Distincția a fost acordată în cadrul evenimentului Zilele Orașului, pentru care s-au cheltuit, potrivit primarului, 30.000 de lei.

Ion Leonard Dicu este primar al comunei Pietroșița din mandatul 2000 -2004, când a preluat primăria la decesul fostului edil. La acea vreme, era cel mai tânăr primar din județ. După ce a devenit Cetățean de Onoare al comunei, primarul are dreptul la un lot de casă din terenul localității pe care o conduce, scrie Gazeta Dâmboviței.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE