Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul de la Sectorul 4 vrea să controleze și Agenția Națională Antidrog

Postat la: 21.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zilele controversatului chestor de politie Sorin Oprea in fruntea Agentie Nationale Antidrog (ANA) sunt numarate. Faptul ca seful ANA va fi schimbat n-ar fi nimic iesit din comun si chiar ar fi indicat, mai ales ca acesta a aterizat in fruntea agentiei pe vremea PDL printr-o smecherie politica si administrativa scandaloasa.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, ministrul Afacerilor Interne- Carmen Dan, ar cam vrea ca in locul lui Sorin Oprea sa fie impus seful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog II Bucuresti, comisarul sef de politie Constantin „Costi""Negoita. Acesta este sustinut puternic de catre trompeta PSD, Codrin Stefanescu, dar mai ales de primarul Sectorului 4, Daniel Baluta. Daca se va realiza aceasta rocada la sefia ANA este ca si cum ai cadea din lac in put. Costi Negoita este un politist controversat care este implicat puternic in afaceri comerciale, controland de ani buni o mare piata agroalimentara din Sectorul 4 si, mai nou, s-a lansat si in afaceri imobiliare fiind sustinut puternic de edilul Sectorului 4.

Cand cei de la ANA il cauta la centru pe Negoita, mai mereu acesta nu este gasit fiind prin piata. Insa, simtind ca-i fuge scaunul de sub fund, seful ANA- Sorin Oprea a dispus astazi control la Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog II Bucuresti condus de CostiNegoita. Ramane de vazut cine castiga meciul pentru sefia ANA: Sorin Oprea- omul garantat si promovat de controversatul chestor Dan Valentin Fatuloiu sau Costi Negoita sustinut de Codrin Stefanescu si Daniel Baluta.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE