Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primăria Giurgiu are conturile blocate din cauza datoriilor

Postat la: 19.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ora actuala, municipiul Giurgiu pastorit de catre primarul PSD, fost PP-DD, Nicolae Barbu, este in colaps din cauza datoriilor uriase acumulate estimate la circa 400 de miliarde de lei vechi.

Practic, in prezent, Primaria Giurgiu are toate conturile blocate si beneficiaza de bani, doar direct de la Trezorerie, numai pentru salariile angajatilor. Mai nou, Curtea de Conturi a Romaniei a descoperit ca primaria municipiului Giurgiu reprezentata de edilul Nicoale Barbu a achitat sume mari de bani pentru lucrari care nu au fost inca incepute. Reactia primarului la aceasta a aceasta constatare a fost una incredibila: "Ei si, ce daca nu au fost incepute si s-au dat bani. O sa faca ele candva!". Mai trebuie precizat ca edilul Nicolae Barbu nu mai este de ceva timp in gratiile baronului PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, dar si- a gasit sustinere in PSD prin intermediul baronului de Olt - Paul Stanescu, a carui familie a pus pe picioare cateva afaceri in aceasta zona.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE