Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primăria Capitalei va închiria locuințe pentru cazurile sociale

Postat la: 30.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primăria Capitalei va închiria de pe piața liberă mai multe locuințe pe care le va pune la dispoziția cazurilor sociale.

"Întrucât la nivelul Capitalei există un deficit important de locuințe pentru cazuri sociale (peste 3.000 de solicitări), iar construcția unor ansambluri imobiliare cu această destinație presupune parcurgerea unor etape obligatorii care necesită timp, am decis să propunem Consiliului General o soluție intermediară, respectiv închirierea de locuințe de pe piața liberă. Beneficiarii acestor locuințe cu caracter social vor fi persoanele (familiile) aflate pe listele de priorități adoptate prin Hotărâri ale Consiliului General al Municipiului București", a spus edilul Capitalei, Gabriela Firea. Selecția imobilelor ce vor fi închiriate se va face de către o Comisie mixtă stabilită ulterior prin Dispoziție de Primar General. Perioada de închiriere a imobilelor de către Primăria Capitalei va fi de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii în funcție de necesitate.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE