Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, implicat într-un accident rutier

Postat la: 11.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei vasluiene Micleşti, eveniment în urma căruia nu s-au înregistrat victime. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vaslui, accidentul s-a petrecut în afara localităţii Micleşti, în momentul în care prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, aflat la volanul maşinii sale, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism care intenţiona să vireze spre stânga.
În urma coliziunii dintre cele două autovehicule nu s-au înregistrat victime.

„În acest caz este vorba doar despre un eveniment rutier fără a exista victime în urma coliziunii celor două autoturisme. Poliţiştii de la Serviciul Rutier se află la faţa locului pentru a stabili cu exactitate condiţiile în ncare s-au petrecut evenimentul rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

În funcţie de rezultatele anchetei poliţitilor, se vor stabili şi sancţiunile pentru conducătorii auto.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE