Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat cu imnul Tinutului Secuiesc

Postat la: 18.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Klaus Iohannis a inceput astazi un turneu prin tara cu o vizita in secuime, in judetele Harghita si Covasna. Se pare ca seful statului se pregateste deja pentru al doilea mandat la Cotroceni, printr-o ampla campanie de imagine, desi au mai ramas doi ani si jumatate pana la alegeri.

Vizita de astazi, in judetele cu populatie majoritar maghiara, ar putea aduce surprize. Liderul Tinutului Secuiesc i-a trimis deja o scrisoare presedintelui in care ii enumera revendicarile maghiarilor din zona. La inceputul vizitei, in sala, s-a intonat imnul Romaniei, apoi cel al Tinutului Secuiesc, lucru de neacceptat pentru un presedinte de stat. Intr-un gest firesc si normal, presedintele ROMANIEI, ar fi trebuit, la intonarea imnului, sa plece din sala. Aparent, pentru Klaus Iohannis, este mai important bazinul electoral pe care il poate acapara, decat siguranta nationala.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE