Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Presa internaţională: "Cele mai mari proteste care au avut loc în România de la căderea comunismului"

Postat la: 02.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puţin 200.000 de persoane au ieşit pe străzile din Bucureşti şi alte oraşe, pentru a protesta faţă de adoptarea proiectului de lege privind graţierea şi ordonanţa pentru modificarea Codurilor Penale, în cea mai mare mobilizare din 1989 şi până acum, potrivit presei internaţionale.

Protestele din România nu au rămas neobservate de presa occidentală, o serie de publicaţii internaţionale scriind ample articole despre acestea. "În Bucureşti, capitala României, a avut loc unul dintre cele mai mai proteste anti-guvernamentale după aprobarea unui decret care ar putea elibera din închisoare zeci de oficiali", informează BBC News. "Lupta împotriva corupţiei trebuie să continue, nu să fie anulată. Urmărim ultimele evenimente din România cu mare îngrijorare", a declarat Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, citat de BBC. "Este o manifestare incredibilă a dezamăgirii acestor oameni care simt că au fost înşelaţi. Ei au fost înşelaţi de Guvern. Guvernul socialist a venit la putere în urmă cu o lună şi a reuşit să scoată pe străzi 100.000 de persoane împotriva sa, într-o măsură fără precedent", conform site-ului Euronews.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE