Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Preotul Pomohaci, acuzat de coruperea sexuală a unui minor, susţinut la Patriarhie

Postat la: 04.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un memoriu semnat de 1.700 de susţinători ai preotului Cristian Pomohaci în care cer sprijin pentru "restabilirea adevărului" şi stingerea "nebuloasei create de anumite cercuri interesate de a întreţine atmosfera de tulburare" a fost depus la Patriarhia Ortodoxă şi la Arhiepiscopia Alba Iulia.

Cristian Pomohaci, preotul acuzat de coruperea sexuală a unui minor, susţinut la Patriarhie. Memoriu: "Starea de suspiciune ne-o explicăm prin invidia, răutatea şi chiar lipsa de omenie". Un susţinător al părintelui Cristian Pomohaci a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că memoriul depus, tot marţi, la Patriarhie şi la Arhiepiscopia de Alba Iulia, a fost semnat de 1733 de creştini care frecventează biserica din localitatea Moşuni, judeţul Mureş. Potrivit documentului, susţinătorii părintelui Cristian Pomohaci vor să împărtăşească "din trăirile sufleteşti pline de amărăciune şi întristare".

"Datorită unor forţe înrăite, care se vede clar că îşi urmăresc un scop prestabilit, este aruncată asupra noastră <batjocura>, <râsul> şi <desconsiderarea> ca şi cum am fi un grup de răufăcători. Am înţeles acestea, mai bine, după deplasarea noastră la Episcopia din Alba Iulia (26.06.2017), când am aflat că ni se spune <secta lui Pomohaci>. Să ne ferească Dumnezeu de o astfel de perspectivă pentru Biserica Ortodoxă din România - de a alunga creştinii ortodocşi spre diferite secte religioase, mişcări spirituale ş.a., încercându-se chiar din interior să se dezmembreze, să se surpe BOR, cu susţinerea <în tandem> cu forţele externe, vrăjmaşe din ţară şi dinafară, prin subminarea prestigiului şi al autorităţii unor preoţi, a unor biserici, precum şi al creştinilor", se arată în memoriu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE