Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Preotul care este tata pentru 400 de copii cere interzicerea avortului: "Este o crima"

Postat la: 27.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parintele Nicolae Tanase, care a devenit tata pentru 400 de copii si cateva mii de suflete abandonate de parinti si rude in ultimii aproape 30 de ani, cere interzicerea avortului, considerand ca acesta este o crima comisa atat impotriva copiilor nenascuti, fara aparare, cat si impotriva natiei romane in sine.

Sa omori un suflet, indiferent cat are, o zi, o saptamana, o luna, tot crima se numeste. Iar in Romania, aceasta crima se petrece de aproape 30 de ani asupra copiilor nenascuti. Este o crima chiar impotriva acestei natii. Ganditi-va ca inainte, in fiecare an, se nasteau 300-400-500 de mii de copii, deci aveam permanent o noua generatie prospera, care venea din urma si punea umarul la dezvoltarea Romaniei. Acum, abia daca sunt 170.000 de nou-nascuti, la o populatie de 20 de milioane de oameni. Deci, ganditi-va ca peste 30-40 de ani vom fi 10-15 milioane de batrani si 3-4 milioane de oameni in putere, capabili sa munceasca si care ar trebui sa sustina atat statul, cat si pensiile noastre. De asta spun ca avortul nu este numai o ucidere legalizata a unui suflet, ci si a natiei noastre cu totul. Avortul ar trebui interzis", a spus preotul Nicolae Tanase. Inca de la inceputul anilor '90, parintele Tanase a pus bazele unei comunitati de ajutorare a copiilor abandonati, a celor fara parinti si a tinerilor alungati din caminele de copii dupa ce au trecut de varsta majoratului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE