Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Premierul, masuri dure în scandalul iscat la Oradea

Postat la: 30.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Mihai Tudose, măsuri în scandalul iscat la Casa Judeteană de Asigurări Bihor. Revoltat după ce a văzut imagini cu mai multe persoane cu dizabilităţi umilite, premierul l-a somat pe ministrul Sănătăţii să ia măsuri de urgenţă.

"Domnule Bodog, credeti ca pot sa aflu maine dimineata cine nu mai lucreaza in sistem incepand de astazi, de la Oradea? Am vazut niste imagini la Digi 24, multumesc televiziunii pomenite, infioratoare: Persoane cu handicap locomotor abandonate pe un hol, la coada la nu stiu ce comisie a vietii. Am vorbit despre reducerea birocratiei, nu despre reducerea pacientilor prin tarare pe jos", a spus premierul Mihai Tudose.

"Am primit si eu informatia, am dispus presedintelui Casei Nationale de Asigurari sa verifice. Domnia sa mi-a spus ca e vorba de 2 persoane care au solicitat un card de asigurare in numele altor persoane fara sa aiba imputernicire si fara sa fie din familie. Se pare ca sunt si implicatii penale acolo, pana diseara aflu." , a răspuns ministrul Sănătăţii, Florian Bodog. Premierul Tudose a revenit însă cu un îndemn ferm: "Maine dimineata imi spui cine nu mai lucreaza acolo. Daca asa a inteles debirocratizarea, prin a-i aduce cu handicap locomotor sa ii vada, poate il incurcam. Nu trebuie sa fie numai 1, poate sa fie si mai multi."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE