Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prefectul PSD de Giurgiu dă flit ICCJ de dragul primarului orașului Mihăilești

Postat la: 07.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În data de 22 septembrie, 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin decizia 2258/22.09.2016, a respins recursul înaintat de către Dobre Mihai, primarul oraşului Mihăileşti, împotriva sentinţei civile nr. 85 din data de 19 ianuarie 2015, pronunţată de către Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, prin care se constată starea de incompatibilitate a primarului de la Mihăileşti.

Trebuie precizat ca in data de 15 iulie 2014, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativă şi penală în cazul lui Mihai Dobre. Raportul ANI îl acuză pe primarul oraşului Mihăileşti că a semnat contracte cu o firmă care aparţine familiei: De atunci a trecut mai bine de o jumatate de an, iar prefectul judetului Giurgiu, fie ca a fost cel liberal Zorinel Niculcea, dar si cel al PSD- Nina Carmen Crisu, n-au catadicsit sa emita ordinul de de revocare din funcţia de primar pentru primarul oraşului Mihăileşti, MihaI Dobre. Practic, fostul prefect de Giurgiu, dar mai ales actualul prefect- Nina Carmen Crisu, refuza sa puna in aplicare a o decizie definitiva a a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE