Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta mai publică o fotografie cu Dragnea, Maior, Oprea si Kovesi, înainte de CEx-ul de mâine

Postat la: 20.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu o zi înainte de CEx-ul din PSD, Victor Ponta mai dă publicității o fotografie în care apare Liviu Dragnea alături de Laura Codruța Kovesi, George Maior și Gabriel Oprea.

"Pt membrii CEX al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea ! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii! Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti !

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot! Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!", spune Victor Ponta în comentariul care însoțește imaginea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE