Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta: Dragnea a făcut un blat cu Iohannis pentru alegerile care vor urma

Postat la: 15.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea au făcut "un blat" pentru alegerile care vor urma, astfel încât liderul PSD "să păstreze guvernarea" şi să "nu-i facă probleme la prezidenţiale", crede fostul premier Victor Ponta.

"Pro România, proiect pe care l-am lansat alături de oameni pe care îi vedeţi în jurul meu, va avea un candidat la prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine, deci nu eu, ca să nu fie de nevoie de precizări, nu eu, ci cineva pe care eu îl voi susţine", a spus Victor Ponta, miercuri, la Galaţi.

El a mai afirmat că Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis au făcut "un blat" pentru alegerile care vor urma. "Eu cred că azi când vorbim, domnul Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis să nu-i facă probleme la prezidenţiale şi domnul Dragnea să păstreze guvernarea. E un blat care face rău României şi din care, oricum, domnul Dragnea va avea de pierdut. Domnul Iohannis se alege preşedinte şi Dragnea cu TelDrumul şi cu Lacul Belina", a mai spus Ponta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE