Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poliţistul filmat întreţinând relaţii sexuale cu o presupusă prostituată este cercetat disciplinar

Postat la: 25.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Şeful postului de poliţie Crişcior, care a fost filmat în timp ce întreţine relaţii sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituţia, într-un presupus bordel, este cercetat disciplinar de către Inspectoratul de Poliţie Hunedoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, Adrian Ancheş, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior este cercetat disciplinar. „Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a dispus declanşarea cercetării disciplinare prealabile faţă de poliţistul care a apărut în înregistrarea video redată în spaţiul public în data de 24.08.2017. La finalizarea cercetării se va stabili dacă poliţistul a săvârşit abateri disciplinare prevăzute de Statului Poliţistului, respectiv dacă a avut o comportare necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, comportare care să aducă atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau a prestigiului instituţiei, urmând ca rezultatul să fie adus la cunoştinţa publicului", transmite IPJ Hunedoara.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a fost sesizat cu privire la „o posibilă săvârşire a infracţiunii de divulgare de informaţii de serviciu secrete sau nepublice, faptă prevăzută de articolul 304 din Codul Penal", se arată în comunicatul IPJ Hunedoara. Joi, Adrian Ancheş, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată de conducerea IPJ Hunedoara. Fostul şef al postului de poliţie Crişcior urmează să fie numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale.

Presa locală a făcut public, joi, un filmuleţ în care apare şeful postului de poliţie Crişcior, din judeţul Hunedoara, îmbrăcat în uniforma de poliţist. Adrian Ancheş întreţine relaţii sexuale cu o tânără bănuită că ar practica prostituţia, într-un presupus bordel. Pe filmare se vede cum şeful postului de poliţie întrerupe scenele erotice pentru a răspunde la telefonul mobil, fiind căutat de superiori pentru a da raportul pe ziua respectivă. În primăvara acestui an, o altă filmare cu Adrian Ancheş a apărut în spaţiul public. Şeful postului de poliţie Crişcior apare alături de o femeie care-i spune că a bătut-o. Ulterior, filmuleţul a fost şters de pe Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE