Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poliția a întocmit dosar penal împotriva fetei de 16 ani care și-a scris numele pe Coloana Infinitului

Postat la: 12.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fata de 16 ani care și-a scris numele pe Coloana Infinitului a fost amendată, iar poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru distrugere, informează Mediafax.

Tânăra din Drobeta-Turnu Severin a vizitat, marţi, parcul din Târgu Jiu care găzduieşte Coloana fără sfârşit, împreună cu niște prieteni. La plecare, fata a scrijelit pe Coloana Infinitului, prenumele ei, „Iulia", cu un obiect ascuţit. „Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără de 16 ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce se afla cu prietenii în parcul Coloana fără Sfârşit şi-a scris numele cu un obiect ascuţit, pe Coloana Infinitului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Potrivit sursei citate, minora va primi şi o amendă în valoare de 500 de lei, pentru încălcarea regulilor referitoare la protejarea operelor de artă. Coloana Infinitului a fost vandalizată, la începutul acestei luni, de o altă minoră, în vârstă de 12 ani, din Slatina. În prezenţa părinţilor săi, aceasta a inscripţionat mesajul "S+S=BFF", cu un obiect ascuţit.

Prin imprimarea acestor semne grafice, adolescenta a vrut să îi transmită unei amice că vor rămâne prietene pentru totdeauna. După incidentul de la începutul lunii aprilie, autorităţile locale au anunţat că vor monta camere de supraveghere şi senzori în jurul operelor, pentru depistarea celor care comit astfel de fapte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE