Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Plata despăgubirilor pe RCA si Carte Verde e făcută tot parţial sau deloc

Postat la: 24.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reformele ASF nu prea au dat roade: Ultima statistică a autorităţii privind petiţiile arată că mai mult de două treimi dintre acestea privesc plata parţială sau neplata despăgubirilor de către asigurători.

Cele mai multe petiţii din totalul celor înregistrate de ASF sunt pe RCA şi Carte Verde (74,80%), asigurătorii cei mai reclamaţi fiind tot City Insurance, Asirom şi Euroins. La mai bine de 5 ani de când service-urile au făcut primele sesizări privind plata parţială sau neplata despăgubirilor de către asigurătorii care activează pe segmentul RCA, situaţia rămâne aproape neschimbată. „În primul semestru al anului 2017, aspectul cel mai des reclamat de către petenţi a fost neplata/plata parţială a despăgubirilor/valorilor de răscumpărare solicitate de către asiguraţi/păgubiţi, în 1.890 de cazuri, acestea reprezentând un procent de 65,42% din total", a informat Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE