Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pinalti va executa 3 ani și jumătate de închisoare, după contopirea pedepselor

Postat la: 14.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar al orașului Piatra Neamț Gheorghe Ștefan, condamnat la închisoare cu executare în dosarul Microsoft și în dosarul privind finanțarea PDL, va executa o pedeapsă de trei ani și jumătate în detenție după contopirea pedepselor, decizia nefiind definitivă.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Tribunalul Prahova a admis, joi, cererea de contopire formulată de Gheorghe Ștefan cu privire la pedepsele de trei ani și jumătate de închisoare și, respectiv, trei ani de detenție pe care le are. El a fost condamnat la șase ani de detenție în dosarul Microsoft, însă Curtea de Apel Ploiești a redus, în data de 26 iunie, printr-o decizie definitivă, la trei ani și jumătate de închisoare această pedeapsă, după ce a admis o contestație la executare formulată de fostul primar, constatând că sunt incidente dispozițiile articolului 19 din Legea 692/2002 (care prevăd posibilitatea de reducere a pedepsei ca urmare a cooperării în calitate de martor pentru alte cauze asemănătoare - n.r.). De asemenea, Gheorghe Ștefan a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București în luna aprilie la trei ani de detenție în dosarul privind finanțarea PDL.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE