Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petrecere de pomină pe ritmuri bahice pentru bossul de la Dinamo și Federația Română de Handbal VIDEO

Postat la: 25.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe data de 14 mai ac, CS Dinamo București a câștigat Cupa României la handbal masculin desfasurata în Sala Olimpia din Ploiești, după ce a învins-o în finală pe HC Dobrogea Sud Constanța cu scorul de 23-21 (11-13).

Imediat, dupa castigarea acestui trofeu, conducatorii, jucatorii si cei apropiati de echipa au sarbatorit pana in zori intr-un local de Capitala. Petrecerea a fost una de pomina avandu-l in prim plan pe vicepresedintele Federatie Romane de Handbal, Daniel Georgescu, cel care si finanteaza echipa de la Dinamo, desi sustine ca nu mai are nicio implicare.

La aceasta chermeza unde vinul a curs din belsug, bossul de la FRH si Dinamo a facut o demonstratie de cum se dirijeaza muzica si cum ar trebui sa fie impus ritmul, dar, nu prea iau iesit miscarile si acest lucru se poate vedea si filmul pe care ZIUAnews il detine si il prezinta. Imaginile spun totul despre petrecere si modul cum incearca sa impuna ritmul, cei drept era un ritm cam bahic, vicepresedintele FRH- Daniel Georgescu (cel cu tricoul alb) care dirijeaza si fraiele handbalului masculin de la Dinamo Bucuresti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE