Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petre Daea revine: "Oaia are dorinţa să fie înţeleasă de toţi. Oaia a unit generaţii, ne-a îmbrăcat"

Postat la: 01.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Petre Daea, a afirmat că în România comunităţi întregi au fost create datorită creşterii oilor, ministrul adăugând că "oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasăde toţi". Ministrul Petre Daea a subliniat iarăşi rolul jucat de creşterea oilor în România.

„Oaia a unit generaţii, oaia a descoperit muntele şi a populat muntele. Oaia a dat mâncare şi ne-a îmbrăcat, oaia a dezvoltat industria lânii, oaia a creat localităţi, a generat comune şi frumoase comune, uitaţi-vă în Sibiu, oaia a sudat generaţiile, tata cu fiul, bunicul cu nepotul.Mărginimea Sibiului este construită din lâna oii, din brânza oii, din mielul oii. Astăzi, sigur că oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasă de toţi", a spus ministrul Agriculturii.

Pe 30 mai, Petre Daea s-a arătat deschis ideii de a schimba actualul brand de ţară al României, frunza, cu oaia, el susţinând că "oaia este o statuie vie" şi că frunze are toată lumea, dar oi ca în România nu. "Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie", a spus Daea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE