Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Peste 600 de persoane au solicitat Ambulanţa în noaptea de Revelion, în Capitală

Postat la: 01.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În noaptea de Revelion, mai exact de duminică seară, de la ora 19.00 şi până luni dimineaţă la ora 7.00, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost înregistrate 612 solicitări, dintre care 463 au fost urgenţe de cod roşu şi galben.

"A fost o noapte grea, ca de obicei, la Unităţile de Primiri Urgenţe. Un număr de 612 persoane au avut nevoie de ambulanţă. 463 au fost urgenţe de cod roşu şi galben. Dintre acestea, 88 de persoane se aflau în locuri publice, dar au fost şi cinci accidente auto, iar trei doamne au apelat la 112 pentru naştere", a declarat la managerul Ambulanţei Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu. Ea a precizat că au avut loc şi opt accidente minore prin fololosirea incorectă a artificiilor, precum şi 13 traumatisme minore prin agresiune. "Suntem cam la acelaşi nivel cu anul 2017, nu sunt diferenţe faţă de noaptea de Revelion de anul trecut", a mai spus medicul Alis Grasu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE