Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Peste 50 de ghivece cannabis, descoperite într-o locuință din Slatina

Postat la: 14.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Percheziția a avut loc în locuința unui tânăr bănuit de trafic și consum de droguri de risc, se arată într-un comunicat DIICOT. Anchetatorii au descoperit și confiscat o plantație indoor de cannabis cu 63 de plante în 59 de ghivece, precum şi o instalaţie completă pentru însămânţarea şi creşterea plantelor.

Procurorii susțin că, începând din 2008, bărbatul bănuit de trafic și consum de droguri, ar fi vândut aproape un kilogram de cannabis unor consumatori din Slatina. Patru persoane au fost conduse la audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. La acţiune au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Olt. Anchetatorii fac cercetări pentru trafic şi consum ilicit de droguri de risc. Anul acesta, poliţiştii au descoperit o plantaţie de cannabis indoor şi la o locuinţă din Caracal. De asemenea, în iulie 2018, aproape 1.000 de plante de cannabis au fost găsite în locuinţele unor bărbaţi din Covasna.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE