Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Permise de conducere falsificate, confiscate de la doi soferi

Postat la: 06.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi efectueaza cercetari cu privire la trei barbati care conduceau mijloace de transport, desi nu detineau permise valabile, doi dintre ei prezentând la control documente false.

În ziua de 05 iunie, în jurul orei 2:30, în vama Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în tara, cetateanul din Republica Moldova Valeriu P., în vârsta de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Cehia. La controlul de frontiera, pe lânga documentele de identitate, tânarul a prezentat si un permis de conducere cu însemnele autoritatilor din R. Moldova, valabil pentru categoriile "A2", "B" si "C".

"Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca permisul nu îndeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals. Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de uz de fals", au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi. Totodata, in urma cu doua zile, în jurul orei 2:40, s-a prezentat pentru a intra în tara, cetateanul moldovean Gheorghe S., în vârsta de 44 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontiera, barbatul a prezentat un permis de conducere valabil pentru categoriile "A" si "C", iar pentru a putea conduce vehiculul la volanul caruia se afla, avea nevoie de categoria "B". Pentru a putea continua calatoria, pasagerul Nicolae C., cetatean din R.Moldova, în vârsta de 22 de ani, s-a oferit sa conduca microbuzul pâna la destinatie, în Germania, prezentând în acest sens un permis de conducere. "Existând suspiciuni cu privire la permisul de conducere prezentat, colegii nostri au efectuat verificari suplimentare, constatând ca documentul este fals", au mai precizat reprezentantii ITPF Iasi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE