Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pericol! In Romania, locuintele s-au scumpit peste media din UE

Postat la: 11.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In Romania, in trimestrul I 2018, comparativ cu acelasi trimestru al anului precedent, locuintele s-au scumpit cu 6,6%, putin peste media Uniunii Europene care a fost de 4,7%, arata un raport publicat marti de Biroul de Statistica al Uniunii Europene - Eurostat.

Potrivit Eurostat, dintre statele membre pentru care sunt disponibile date, cele mai mari cresteri anuale ale preturilor pentru locuinte in primul trimestru 2018, fata de intervalul similar din 2017, au fost inregistrate in Letonia (13,7%), Slovenia (13,4%), Irlanda (12,3%) si Portugalia 12,2%), in timp ce preturile au scazut in Suedia si Italia (ambele cu 0,4%) si in Finlanda (-0,1%).

Comparativ cu trimestrul precedent, cele mai mari cresteri au fost inregistrate in Letonia (7,5%), Ungaria si Slovenia (ambele cu 4,4%), precum si in Portugalia (3,7%) si cele mai mari scaderi au fost inregistrate in Malta %), Cipru (-1,8%) si Suedia (-0,8%).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE