ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Percheziții la CJ Suceava, a fost verificat și biroul lui Cătălin Nechifor

Postat la: 07.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DNA au efectuat, joi dimineața, o serie de percheziții la mai multe instituții publice din județul Constanța. Printre acestea au fost vizate Consiliul Județean, Primăria Fălticeni, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava și SC Drumuri și Poduri Suceava. Surse judiciare transmit că a fost verificat și biroul președintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor.

Procurorii DNA au descins, joi dimineața în sediul Consiliului Județean Suceava luând la verificat mai multe birouri, printre care și cel al preşedintelui CJ Suceava. Totuși, cătălin Neghifor nu se afla la muncă, acesta fiind plecat în Capitală. Conform unor surse judiciare citate de presa locală verificările sunt legate de groapa de gunoi de la Moara.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauza penala ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor INFRACŢIUNI de CORUPŢIE si asimilate celor de corupţie, comise in perioada 2003 - 2015. In cursul zilei de 7 mai, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competenta, sunt efectuate PERCHEZIŢII domiciliare in 12 locaţii situate in municipiul Bucureşti si judeţele Suceava, Botoşani si Iaşi, din care patru sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale", se arata in comunicatul DNA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE