Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PERCHEZIȚII în VÂLCEA într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor

Postat la: 28.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In aceasta dimineata de marti, 28 martie 2017, 22 de perchezitii au loc in judetul Valcea, dar si in Ilfov, Prahova, Ialomita si Bucuresti. Actiunea le apartine lucratorilor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care sunt sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Este vorba de un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul prestării serviciilor de pază şi service auto, potrivit IGPR. "Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au înregistrat în evidenţa contabilă şi au declarat organelor competente achiziţii fictive de la societăţi comerciale cu comportament de tip ‘fantomă', în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale"- precizeaza IGPR.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat ar fi de circa 7.000.000 lei, iar suma ce formează obiectul procesului de spălare a banilor este de aproximativ 12.000.000 lei. Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Poliţia Sectorului 4.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE