Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziţii în Prahova, la suspecţi de furturi prin metoda „pomana"

Postat la: 01.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Polițiștii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează opt percheziții, în această dimineaţă, la persoane bănuite de furt. Infracţiunile ar fi fost comise prin metoda „pomana".

Astfel, în perioada august - octombrie, suspecţii, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe. Ulterior, acestea ofereau bani „de pomană", dar le înmânau persoanelor vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând rest, pentru a vedea locul unde sunt ținuți banii în locuințe.

„Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a distrage atenția persoanelor vătămate, una dintre persoanele bănuite reușind să sustragă restul de bani. Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei", au explicat reprezentanţii Poliţiei. Şapte persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. La activități participă și jandarmi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE