Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziții în București și Argeș, la persoane bănuite de proxenetism

Postat la: 04.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş efectuează, marți, 32 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului şi în Capitală, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal întocmit la nivelul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş şi vizează probarea activităţii infracţionale a 25 de persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism, conform agerpres.ro. "Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2013 - 2017, prin folosirea modului de operare 'loverboy' cei în cauză ar fi racolat peste 40 de tinere pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia în state ale Uniunii Europene. Pentru îndeplinirea activităţii infracţionale, cei vizaţi creau aparenţa unei relaţii intime cu victimele, cărora le promiteau chiar şi întemeierea unei familii, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoţională a acestora pentru a le determina să practice prostituţia", se arată în comunicatul citat.

Persoanele vizate ar fi obţinut peste 1.000.000 de euro din activitatea infracţională, precizează sursa citată. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, al Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul I.G.P.R. La acţiune participă luptători din cadrul Serviciilor de Acţiuni Speciale Argeş, Dâmboviţa şi Vâlcea şi din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale - I.G.P.R., menţionează comunicatul citat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE