ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Percheziții la Fetești. Viceprimarul Gheorghe Mitache a fost săltat de procurori

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viceprimarul din fetești, Gheorghe Mitache și mai mulți funcționari din cadrul primăriei sunt vizați de un dosar de corupție aflat pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul ialomița. Oamenii legii au descins, joi dimineața în 11 locații, inclusiv la Primăria Fetești și a domiciliul viceprimarului.

Potrivit Politiei Romane, poliţiştii Inspectoratului de Politie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ialomiţa, fac 11 percheziţii la Slobozia si Feteşti, fiind vizate persoane suspectate de abuz in serviciu, complicitate la abuz in serviciu si fals in înscrisuri oficiale.

Percheziţiile au loc la sediile unor instituţii publice locale, al unei societăţi comerciale si la locuinţele mai multor persoane.

Conform sursei citate, in perioada 2011 - 2012, reprezentanţii unei instituţii publice locale ar fi atribuit ilegal unor societăţi comerciale contracte de construcţie la unităţi de învăţământ din Feteşti, iar prejudiciul in acest dosar se ridica la peste 100.000 de lei.

Persoanele vizate vor fi duse la sediul Inspectoratului de Politie Judeţean Ialomiţa pentru audieri.

Surse din Politie au declarat ca instituţiile la care au loc percheziţii sunt Primăria Feteşti, unde ar fi vizat viceprimarul Gheorghe Mitache, Şcoala Mihai Viteazul din Feteşti si Direcţia de Administrare a Domeniului Public si Privat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE