Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziții DIICOT la Jandarmeria Română într-un caz de șantaj și camătă

Postat la: 04.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Percheziții DIICOT la Jandarmeria Română! Procurorii DIICOT fac verificări chiar la colegii loc alături de care de obicei au acțiuni pentru a prinde infractori.

Mai mulți jandarmi sunt suspectați că au constituit un grup infracțional organizat, că au dat bani cu împrumut, pentru care au cerut dobânzi foarte mari și că luat bunuri și valori din unitatea unde lucrează. DIICOT a anunțat, printr-un comunicat, că s-au făcut 12 percheziţii, dintre care șapte la sediile unor instituţii publice, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de camătă, delapidare şi alte infracţiuni.

Procurorii suspectează că, din 2011 şi până în prezent, mai mulți angajați de la Baza de Administrare şi Deservire a Jandarmeriei Române au constituit un grup infracţional organizat, au acordat bani cu împrumut unor persoane, de la care au ceruit dobânzi considerabile şi şi-au însuşit fără drept bunuri şi valori aparţinând unităţii din care făceau parte. Anchetatorii au ridicat de la sediul Jandariei mai multe documente, iar suspecţii ar urma să fie audiaţi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE