Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziţii DGA la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi

Postat la: 19.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ofiţerii Direcţiei Generale Antocorupţie (DGA) au descins, astăzi, la Spitalul Judeţean din Urgenţă din Galaţi, într-un dosar în care se fac cercetări pentru fals şi abuz în serviciu, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei, sunt vizaţi mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale, ai Serviciului de Medicină Legală şi administratorul unei firme, în legătură cu încheierea unui contract subevaluat în mod intenţionat. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, sunt vizate infracţiuni de fals şi abuz în serviciu comise de către adminsitratorul unei societăţi comerciale şi angajaţi ai Spitalului Judeţean şi ai Serviciului de Medicină Legală în legătură cu obţinerea şi externalizarea unui contract care ar fi fost subevaluat în mod intenţionat, se informează în comunicat. În acest dosar au loc şi audieri, potrivit surselor citate, se mai arată în comunicat. Potrivit sursei citate, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Galaţi nu au dorit să ofere detalii cu privire la cele întâmplate, motivând doar că este o anchetă în curs.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE