Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pe mormantul fiului lor a aparut chipul ucigasului, spun parintii unui tanar care a avut parte de o moarte ciudata

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parintii unui tanar din judetul Tulcea, care a avut parte de o moarte ciudata, sunt convinsi ca baiatul le ofera indicii despre criminal de pe lumea cealalta. Dupa moartea misterioasa a fiului lor, un chip s-ar fi conturat chiar langa cruce. Ar fi semnul prin care tanarul de 25 de ani cere sa i se faca dreptate.

„La un moment dat nepotul zice: matusa, ia uite ce i-a iesit acolo, si noi eram curiosi toti: bre, matusa, a iesit un om acolo. Are urechi, are ochi, si noi n-am crezut. Cine sa fie, doamna? Noi credem ca e acela care ne-a omorat copilul", povesteste Genta Ivanov. Parintii lui Ionut n-au niciun dubiu. Pe mormantul fiului au inceput sa apara semne ciudate, de parca baiatul lor le vorbeste de pe lumea cealalta. Chipul celui care l-ar fi ucis, dar si arma crimei ar fi aparut pe marmura locului de veci chiar de Craciun, la doar cateva luni dupa ce tanarul ar fi fost ucis.

La fel ca semnele aparute din neant, si moartea lui Ionut e invaluita in mister. A pierit impuscat vara trecuta, la ferma unde lucra. Plecase in patrula, cu o arma de vanatoare, cand, deodata, colegul lui ar fi auzit o impuscatura. Tot el este cel care l-a vazut pe Ionut cum isi da ultima suflare. Familia tanarului nu crede ca moartea lui a fost un accident. Rudele il cred vinovat pe colegul lui Ionut si sunt convinsi ca silueta aparuta pe mormant este a lui. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea au deschis un dosar penal pentru omor. Cercetarile dureaza de sapte luni dar nu s-au facut retineri sau progrese in acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE