Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patru persoane au murit lovite de un tren care circula pe magistrala 800

Postat la: 17.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patru persoane au murit după ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti, potrivit surselor din presă.

La ora actuală, traficul feroviar în zonă este blocat, iar cel puţin alte două trenuri au întârzieri mari, precizează News.ro. Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, joi, în jurul orei 9.30, un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti Constanţa cu o viteză de aproximativ 160 de kilometri la oră a lovit mortal patru persoane între staţiile CFR Pasărea şi Brăneşti, deocamdată nefiind stabilite împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul, informează sursa citată.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar între Bucureşti şi Constanţa este complet blocat. Susele citate au precizat că trenul va pleca cu întârziere şi că pe ruta respectivă alte două trenuri erau progrmate să circule pe această rută, transmite agenţia de presă.
Primele informaţii arătau că pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, în halta Braneşti, o minoră a fost lovită de tren şi a murit, iar ulterior, în spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate încă trei persoane decedate, respectiv o femeie şi doi copii, conform sursei citate.

La ora transmiterii acestei ştiri se fac fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din primele date există ipoteza că femeia s-ar fi aruncat împreună cu copiii în faţa trenului, scrie agenţia de presă. Alis Grasu, de la Ambulanţa Bucureşti, a declarat că echipajul medical de pe ambulanţă a găsit la faţa locului un copil de aproximativ zece ani şi o femeie a cărei vârstă nu a fost stabilită, iar cadrele medicale spun că ar mai fi două victime sub tren.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE