Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parintele Necula a fost intrebat ce sfat i-ar da unui tanar de 20 de ani in privinta relatiei cu femeile. Cum a raspuns

Postat la: 25.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parintele Constantin Necula a vorbit intr-un interviu despre modul in care trebuie sa se comporte un barbat cu femeia de langa el si cum s-a raportat la cea care i-a devenit sotie.

"Ce ati cautat mereu la o femeie?

Pr. conf. dr. Constantin Necula: Decenta. Linia unei culturi interioare cuminti. Frumusetea cuminte, lipsita de vulgaritate.

Ce sfat i-ati da unui tanar de 20 de ani, in privinta relatiei cu femeile, parinte?

Pr. conf. dr. Constantin Necula: Temperanta si respect. Orice fortare naste rani. De cele mai multe ori greu vindecabile. Ori chiar nevindecabile. Sa-si creasca iubirea in decenta

Exista femeia ideala? Cum arata ea?

Pr. conf. dr. Constantin Necula: Cu riscul de a supara comentatorii incinsi in cuptorul valorilor moderne, cred ca Maica Domnului este un astfel de Model ideal. Nu uit ca Hristos Insusi socoteste Biserica Sa drept Mireasa. O feminitate transfigurata in iubire. Pamantean vorbind, rational, cred ca fiecare poarta cu sine un model feminin care prinde contur prin maturizare si rabdare. Orice fetita se viseaza printesa, orice femeie regina. E limpede ca implinirile tin de Cer."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE