Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parcare auto pe peroanele Garii de Nord

Postat la: 12.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In fiecare zi de vineri, Gara de Nord din Bucuresti devine un furnicar, mai ales de cand studentii calatoresc gratuit pe calea ferata. Insa, calatorii care au ajuns vineri la primele ore ale zilei in Gara de Nord au avut surpriza neplacuta sa descopere ca la peronul 14 doua autoturisme erau parcate ca pe strada.

Acestea blocau accesul catre peronul 14, iar calatorii erau obligati sa faca slalom ca sa ajunga la tren (vezi foto). Cum a fost posibil ca doua autoturisme sa stea parcate cateva ore pe peronul Garii de Nord, cand in jurul garii exista mai multe parcari cu plata? Suprinzator este ca staful companiei CFR Calatori, in frunte directorul genenral Iosif Szentes, nu s-a impiedicat de cele doua autoturisme atunci cand tocmai in aceea zi a defilat pe la peronul 14 anuntand trenurile estivale. Poate daca erau parcate pe linia peronului 14 se sesiza totusi cineva de la CFR, dar asa, parcare pentru smecherii agreati de conducerea Ministerului Transporturilor si cea de la CFR SA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE