Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Papa Francisc şi-a amânat vizita în România

Postat la: 30.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vizita Papei Francisc în România a fost amânată, a anunţat vineri episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu. Motivul este summit-ul UE de la Sibiu, primul de după Brexit, la care vor participa 27 de şefi de stat şi de guvern, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt şi 800 de jurnalişti.

"Ştim că va fi o vizită în România, ştim că era plănuită pentru luna mai, dar având în vedere summit-ul din 9 mai tocmai Administraţia guvernamentală şi prezidenţială au spus că nu pot organiza două vizite într-un termen atât de apropiat. Ca urmare, la sfârşitul acestei luni urmează Nunţiatura Apostolică să ne informeze cum s-a restabilit vizita Pontifului Roman. Ceea ce ştim este că nu va fi numai la Bucureşti, ci şi în alte oraşe importante din ţara noastră, dar nu este fixat programul. Sigur că doresc să vină la Cluj, să vadă statuia lui Iuliu Hossu", a spus PS Florentin Crihălmeanu. Informaţia potrivit căreia Papa Francisc ar putea veni în România în mai 2019, a apărut la începutul lunii octombrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE