Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OUG 114 ar putea fi adoptată tacit, luni, de Senat, fără raport de la Comisia pentru buget

Postat la: 01.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Proiectul pentru aprobarea OUG 114 care introduce măsuri fiscale apare pe ordinea de zi a plenului de luni al Senatului, pentru adoptare tacită. Senatorul UDMR Tánczos Barna, membru în Comisia pentru buget, a declarat, pentru MEDIAFAX, că iniţiativa va fi adoptată fără raportul forului legislativ.

„Nici nu-l va primi (raportul de la Comisia de buget - n.r.). S-a amânat voit ca să intre în adoptare tacită şi ca să nu o dezbatem în Comisie. Am spus marţi, ar fi trebuit să aibă loc o dezbatere. Nu avem raport, OUG va trece de Senat, va intra în dezbatere, dacă va intra, la Camera Deputaţilor. Nu o să fie raport", a afirmat Tánczos Barna.

Termenul de adoptare tacită pentru OUG 114/2018 se împlineşte vineri, 1 martie, iar Comisia pentru buget a Senatului a amânat dezbaterea şi adoptarea unui raport pentru proiect în şedinţa de marţi. Este a doua oară când Comisia pentru buget ia decizia să amâne discuţiile asupra proiectului. Solicitarea amânării în ultima şedinţă a venit din partea ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, care a motivat că au fost depuse multe amendamente, chiar şi cu câteva minute înainte de şedinţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE