ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Organizația Mondială a Sănătății: Cele 7 alimente responsabile de hrănirea cancerului

Postat la: 30.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Organizația Mondială a Sănătății: Cele 7 alimente responsabile de hrănirea cancerului

Organizația Mondială a Sănătății a decis să inițieze o campanie prin care să aducă la cunoștința oamenilor de pretutindeni care sunt principalele alimente care încurajează dezvoltarea cancerului şi a celulelor canceroase din corp. Aceste sunt o parte din alimentele pe care nu trebuie sub nicio formă să le consumați!

Alimente afumate - majoritatea preparatelor sunt afumate artificial, cu compuşi chimici precum N-nitroso. Spre deosebire de produsele afumate în mod natural, cele obţinute prin afumare artificială pot provoca apariţia cancerului stomacal sau colectoral.

Somonul de crescători - Alimentaţia somonului de crescătorie este bazată pe diverse substanţe contaminate, antibiotice şi alte ingrediente care cauzează sănătăţii omului. Spre deosebire de consumul somonului sălbatic, consumul somonului de crescătorie creşte riscul apariţiei cancerului din cauza concentraţiei puternice de PCB din acesta.

Popcornul pregătit la microunde - ambalajul de pe popcornul din comerţ conţine urme de acid perfluoro-octanoic, despre care s-a dovedit că este cancerigen şi poate afecta mai ales ficatul.

Alimentele modificate genetic- Adevăratul pericol pe care îl prezintă alimentele modificate genetic constă în eliberarea proteinelor ne-naturale în timpul digestiei.

Chipsurile din cartofi- Acestea sunt gătite la temperaturi foarte mari ducând la producera acrilamidei, de asemenea cancerigenă.

Carnea roşie - celulele canceroase prosperă în mediul acid generat de dietele pe baza de carne roşie. Înschimb, puteţi înlocui carnea roşie cu carne de pui şi peste.

Băuturile carbogazoase - multe sortimente de băuturi carbogazoase, mai ales cele fără zahăr, conţin aspartam, un îndulcitor artificial.

loading...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
PUTETI CITI SI...

Organizația Mondială a Sănătății: Cele 7 alimente responsabile de hrănirea cancerului

Postat la: 30.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Organizația Mondială a Sănătății a decis să inițieze o campanie prin care să aducă la cunoștința oamenilor de pretutindeni care sunt principalele alimente care încurajează dezvoltarea cancerului şi a celulelor canceroase din corp. Aceste sunt o parte din alimentele pe care nu trebuie sub nicio formă să le consumați!

Alimente afumate - majoritatea preparatelor sunt afumate artificial, cu compuşi chimici precum N-nitroso. Spre deosebire de produsele afumate în mod natural, cele obţinute prin afumare artificială pot provoca apariţia cancerului stomacal sau colectoral.

Somonul de crescători - Alimentaţia somonului de crescătorie este bazată pe diverse substanţe contaminate, antibiotice şi alte ingrediente care cauzează sănătăţii omului. Spre deosebire de consumul somonului sălbatic, consumul somonului de crescătorie creşte riscul apariţiei cancerului din cauza concentraţiei puternice de PCB din acesta.

Popcornul pregătit la microunde - ambalajul de pe popcornul din comerţ conţine urme de acid perfluoro-octanoic, despre care s-a dovedit că este cancerigen şi poate afecta mai ales ficatul.

Alimentele modificate genetic- Adevăratul pericol pe care îl prezintă alimentele modificate genetic constă în eliberarea proteinelor ne-naturale în timpul digestiei.

Chipsurile din cartofi- Acestea sunt gătite la temperaturi foarte mari ducând la producera acrilamidei, de asemenea cancerigenă.

Carnea roşie - celulele canceroase prosperă în mediul acid generat de dietele pe baza de carne roşie. Înschimb, puteţi înlocui carnea roşie cu carne de pui şi peste.

Băuturile carbogazoase - multe sortimente de băuturi carbogazoase, mai ales cele fără zahăr, conţin aspartam, un îndulcitor artificial.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE