ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Culise: Organigramă cu dedicaţie la CNADNR, dar secretizată de directorul general Narcis Neaga

Postat la: 08.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sedinta Consiliul de Administratie al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) care va avea loc astazi pare, la prima vedere, una linistita, intrucat pe ordinea de zi include doar discutarea unor probleme curente ale companiei. Dar, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, directorul general cu preluare de atributii al CNADNR- Narcis Neaga, va cere membrilor Consiliului de Administratie sa-i aprobe noua organigrama a CNADNR.

Insa, noua organigrama a fost tesuta in secret de catre directorul Narcis Neaga fara ca cineva din conducerea Ministerului Transporturilor, in frunte cu Ioan Rus, sa aiba cunostiita de asa ceva. Mai mult, niciun director din conducerea CNADNR nu a fost consultat de catre directorul Narcis Neaga la elaborarea organigramei, iar membrii Consiliului de Administratie habar nu au de reorganizarea companiei, mai ales ca aprobarea noii organigrame nu a fost inclusa printre documentele ordinii de zi.

Surse din cadrul Ministrului Transporturilor au precizat pentru ZIUAnews ca directorul general Narcis Neaga vrea ca prin noua organigrama sa-si consolideze pe multi ani pozitia in fruntea CNADNR, si, totodata sa aiba mana libera in ceea ce priveste managementul companiei. Practic, Narcis Neaga vrea sa fie stapanul absolut al CNADNR si sa nu dea socoteala nimanui. Din informatiile detinute de ZIUAnews, totusi Narcis Neaga s-a consultat pentru noua organigrama, fara stirea ministrului Ioan Rus, cu un reprezentant al Ministerului Transporturilor care face parte din Adunarea Generala a Actionarilor (Petru Marculet). Trebuie precizat ca fostul ministru al lucrarilor publice din guvernarea CDR, Nicolae Noica, a avertizat recent intr-un interviu ca CNADNR functioneaza cam pe langa lege dar si faptul ca are o conducere stufoasa si neprofesionista.

„CNADNR are vreo 30 de directori în schemă, dintre care directorul general este metalurg, directoarea generală este o tânără care a absolvit Industria Alimentară, specialitate Lapte, iar cel cu autostrăzile este un mecanic. Ori nu se poate ca pe mână acestor oameni să lași și problemele tehnice, și problemele bănești. Pentru că ei ce fac, de exemplu, cu caietele de sarcini? Le dau la diverse firme. Păi și cine le supraverifică? Pentru că în momentul în care te apuci și faci o licitație, cum se întâmplă astăzi, cu o firmă străină care se ocupă și de proiectare, și de execuție, ea dorește să fie prețul în general cât mai mare, mai ales proiectantul, pentru că el ia un procent pentru proiectare din acest preț. Și chiar o să vă dau un exemplu la Comarnic - Braşov. Deci marea problemă este că aceste responsabilități nu pot fi lăsate la nivelul CNADNR-ului", a sublniat fostul ministru Nicolae Noica.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE