Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ordonanţele privind "Cuminţenia Pământului", respinse de Camera Deputatilor

Postat la: 28.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Camera Deputaţilor a respins marţi, cu majoritate de voturi, ordonanţele de urgenţă 10 şi 19 din 2016 privind achiziţia operei lui Constantin Brâncuşi „Cuminţenia Pământului", adoptând, însă, un amendament care permite celor care au făcut donații să-și recupereze banii.

Camera Deputaților este for decizional. La campania publică pentru achiziţionarea operei au participat peste 100.000 de donatori, fiind colectată suma de 1.273.668 euro. Cu aproximativ doua saptamani in urma, in plin scandal pe abrogarea Ordonantei 13, Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor, amenintat catre fostul lider al guvernului, catre Dacian Ciolos: "Sa nu uitam ca sunt la Camera ordonantele cu Cumintenia Pamantului, vreau sa-i asigur ca n-o sa treaca!" Iata ca Dragnea s-a tinut de cuvânt. Mai ales ca in acest scandal al achizitionarii operei lui Brâncusi ar fi de natura penala pentru fostul executiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE