Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omul de afaceri Vasile Turcu e în moarte cerebrală si n-a fost deconectat de la aparate

Postat la: 08.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Chiar dacă iniţial s-a lansat ipoteza că Vasile Turcu ar fi încetat din viaţă în această dimineaţă, acesta se află în moarte cerebrală, fiind conectat, în continuare, la aparate, însă semnele vitale sunt extrem de slabe.

Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu, ar fi murit astăzi, după o saptamana în care s-a aflat în comă profundă. El a fost găsit spânzurat de soţia sa, fiind internat, ulterior, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Potrivit anchetatorilor, omul de afaceri a lăsat un bilet în care și-a spus motivele care l-au determinat să ia această decizie.

Decesul nu a fost, deocamdată, confirmat de purtătorul de cei de la Spitalul Floreasca, urmand ca dupa o consultare cu familia sa se faca i o declaratie de presa daca Turcu va fi deconectat de la aparate. Medicii au anuntat inca de ieri ca exista aceasta solutie in cazul unei morti cerebrale, dar pot lua aceasta decizie numai dupa o consultare cu familia lui Vasile Turcu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE