Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omul de afaceri Nelu Iordache, audiat la DNA in calitate de martor intr-un dosar

Postat la: 19.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri Nelu Iodache s-a prezentat vineri la sediul DNA, el sustinand ca a fost audiat in calitate de martor intr-un dosar, scrie News.ro. La iesirea din sediul DNA, Iordache s-a limitat sa declare ca: "Sunt ca martor intr-un dosar". El a sustinut ca nu poate preciza despre ce dosar este vorba.

Pe 22 decembrie, omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat de magistratii Tribunalului Bucuresti la sase ani si trei luni de inchisoare in dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson al autostrazii Nadlac - Arad, in care s-a inregistrat un prejudiciu de 1,2 miliarde de lei in dauna CNADNR, a unei banci si a unei firme de constructii din Spania. Decizia nu este definitiva.

Intr-un alt dosar, Nelu Iordache este judecat, din mai 2014, pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare a 148 de kilometri din DN 67C Transalpina, in cadrul unui contract finantat de Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova. In acest dosar, Nelu Iordache a fost achitat, insa decizia - luata in 29 decembrie de Tribunalul Bucuresti - nu este defintiva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE