Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omul „băieților deștepți" de la CFR, numit secretar general al Ministerului Transporturilor

Postat la: 24.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit, ieri, in functia de secretar general al Ministerului Transportului pe Petre Neacsa. Acesta este un personaj controversat care, din postura de director economic al Ministerului Transporturilor, s-a „remarcat" in ultimii ani prin impartirea discretionara a banilor publici, in special a subventiilor pentru transportul feroviar privat de calatori.

Totodata, Petre Neacsa s-a remarcat si prin prezenta constata in bordul administrative al unor societati cu bani multi de sub tutela Ministerului Transporturilor cum ar fi Romatsa, CNAIR sau Tarom. De asemenea, el beneficiază de locuință de serviciu în imobilul cu destinațía locuințe de intervenție deținut de Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă "CFR Marfă" - S.A pe strada Turda, nr. 98, bl. 29 A, Sector 1, București.

ZIUAnews a semnalat anul trecut ca printre chiriasii de lux ai blocului de pe strada Turda care beneficiaza de confort ca la un hotel de cinci stele se numara si directorul Directiei Economice, Petre Neasca, care locuieste in apartamentul din 2013 si plateste o chirie lunara de 1.177,86 de lei. Insa, potrivit declaratiei de avere, Petre Neacsa detine o vila si un apartament in Rm Valcea, dar si inca un apartament in Bucuresti. Cum sta cu chirie, cand el detine locuinta in Capitala?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE