Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Olguța Vasilescu: „Am depus demisia in alb la partid"

Postat la: 08.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Muncii a mai precizat și faptul că nu este interesată de funcția de premier, în cazul în care va fi propusă pe viitor.

„Eu am demisia în alb încă din prima zi de când am devenit ministru. E ceva normal când iei o funcție publică, eu așa am făcut de fiecare dată, am avut demisia albă dacă este o greșeală poate fi activată. Eu nu sunt aici în această funcție decât pentru că un partid mă susține, un partid care va da socoteală peste 3 ani și jumătate în fața electoratului", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu a explicat, în direct, la România TV care este motivul pentru care salariile nu mai cresc începând cu 1 iulie. „Poate pentru că au crescut deja", spune Olguța Vasilescu, adăugând că anul acesta s-au efectuat majorări salariale în valoare de șase miliarde de lei.

„Ceea ce am promis că vom face anul acesta, am făcut deja. La 1 ianuarie 2018 va fi o crestere de 25% pentru toti bugetarii, inclusiv sanatatea si educatia, dar cei din sanatate si educatie vor mai primi niste majorari de la 1 martie", a precizat Vasilescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE