Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ofensiva multinationalelor: 150 de companii gigant din SUA vin să cucerească România

Postat la: 02.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ambasada României în SUA şi Departamentul Comerţului din Statele Unite ale Americii au lansat pregătirile pentru organizarea evenimentului Trade Winds, programat să se desfăşoare la Bucureşti, în luna octombrie a acestui an.

Trade Winds este un eveniment anual al Departamentului Comerţului, organizat împreună cu state partenere, care prezintă un profil economic şi de afaceri atractiv pentru companiile americane. El se constituie într-o misiune economică de amploare, cu caracter regional, la care sunt aşteptate să participe peste 150 de companii americane din toate domeniile de activitate - industrie, servicii, capital. La eveniment vor participa, alături de reprezentanţii mediilor guvernamentale şi de afaceri române şi americane, oficiali şi oameni de afaceri din Bulgaria, Croaţia, Grecia şi Serbia, evenimentul fiind destinat regiunii sud-estice a Europei.

Potrivit ambasadorului George Cristian Maior, prezent, la 28 februarie, la lansarea pregătirilor pentru Trade Winds, "organizarea acestui important eveniment în România arată nu numai interesul mediului de afaceri american pentru oportunităţile de comerţşi investiţii, ci şi anvergura în creştere a dimensiunii economice a Parteneriatului Strategic româno-american. Dezvoltarea acestei dimensiuni rămâne în continuare una dintre priorităţile acţiunii noastre diplomatice, iar lansarea acestui program acum, la numai câteva luni de la instalarea noii administraţii americane, confirmă premisele foarte bune pe care se sprijină întreaga noastră relaţie bilaterală".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE