Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șobolanii au blocat zeci de tramvaie. Sute de călători au fost afectaţi

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Câteva sute de călători au rămas blocaţi în staţii sau în tramvaie, miercuri după-amiază, după ce aproximativ 50 de garnituri aflate în circulaţie acoperind două treimi din municipiul Arad s-au oprit din cauza unei pene de curent provocate de şobolani într-o staţie de transformare.

Cei mai mulţi călători au ales să meargă pe jos, în timp ce alţii au aşteptat autobuzele trimise de compania de transport în comun. Pana de curent a afectat circulaţia tramvaielor din cartierele Aurel Vlaicu, Grădişte, Nicălaca şi Centru, reprezentând două treimi din reţeaua de tramvaie a municipiului Arad. Potrivit directorului tehnic al Companiei de transport Public Arad, Petru Cuvinianu, aproximativ 50 de garnituri se aflau în circulaţie, iar acestea au rămas blocate între staţii, fiind afectaţi sute de călători. Conform sursei citate, căderea de tensiune a fost provocată de şobolani care au ros cabluri electrice dintr-un punct de transformare ce alimentează cea mai mare parte din reţeaua de transport pe şine din municipiul Arad.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE