Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oana Schimidt Hăineală este noul şef al corpului de control al ministerului Justiţiei

Postat la: 19.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oana Schimidt Hăineală este noul şef al Corpului de Control al Ministerului Justiţiei. Informaţia a fost confirmată de magistrat. Procurorul a fost secretar de stat în perioda în care ministru era Florin Iordache şi a fost martor în dosarul în care procurorii DNA au anchetat modul în care a fost emisă controversata OUG 13.

La sfârşitul anului trecut, Liviu Dragnea şi fostul premier Mihai Tudose ar fi avut o discuţie tensionată legată tocmai de refuzul lui Tudose de a o reinstala ca secretar de stat la Justiţie pe Oana Schmidt Hăineală, după ce aceasta a câştigat procesul împotriva deciziei CSM de încetare a detaşării la minister. Oana Schimidt Haineala a fost secretar de stat în perioda ministeriatului lui Florin Iordache. A fost audiată ca martor în dosarul în care procurorii DNA au anchetat modul în care s-a dat OUG 13. Hăineală ar fi contribuit la scrierea controversatei iniţiative care stabilea un prag de la care abuzul in serviciu devine infractiune. La sfârşitul lui 2017, magistraţii Curţii Supreme au anulat decizia Secţiei pentru procurori CSM, prin care au retras-o pe Oana Hăineală din funcţia de secretar de stat al Ministerului Justiţiei, la cererea procurorului general Augustin Lazăr, în contextul anchetei privind OUG 13.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE