Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oana Pellea o taxează pe Olguţa Vasilescu, după discursurile în engleză şi franceză

Postat la: 18.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actriţa Oana Pellea şi-a exprimat părerea pe reţeaua de socializare Facebook în ceea ce priveşte discursurile ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, în cadrul ONU, unde a vorbit atât în limba engleză, cât şi franceză.

"Dacă ai o engleză de baltă şi o franceză de Coana Chiriţă poţi să vorbeşti în public cât doreşti... dacă doreşti să arăţi cât tupeu ai... mai ales că recunoşti că nu ai studiat engleză nicio oră... eşti liberă să te faci de râs. Dar dacă reprezinţi o Ţară şi vorbeşti la un Forum Internaţional în numele ţării respective... NU poţi avea tupeul să vorbeşti într-o limbă pe care NU o cunoşti ! (mai ales că există traducător). Oamenii (în general) dacă vor să vorbească într-o limbă străină depun efort pentru a o învaţă! PS: Să nu se spună că este un atac pentru că este doar o simplă constatare ce o fac din bun simt! Dacă nu mă credeţi... vizionaţi materialele", a fost mesajul publicat de actriţa română pe Facebook.

Despre prestaţia în limba franceză a ministrului Muncii, Oana Pellea a scris: "Hop şi aşa i-auzi una... I-auzi două... Ia uite cum se pronunţă bine acum travail... şi noi toţi suntem proşti. Să trăiască tehnologia ce poate modifică orice realitate. NU. În real s-a pronunţat 'tramvai'... în virtual acum apare travail... eu zic să rămânem ancoraţi în realitate. Încercarea de a modifică realul... e puerilă şi ridicolă!". Două înregistrări cu Olguţa Vasilescu au devenit virale în această săptămâna, după ce ministrul Muncii a citit un discurs în engleză, dar şi franceză, iar filmările au fost apoi distribuite pe diverse reţele sociale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE