ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Oamenii lui Iohannis reacționează la declaraţiile lui Ponta privind Codul Silvic

Postat la: 14.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce premierul Victor Ponta a declarat că în urma discuției avute cu președintele Klaus Iohannis legat de Codrul Silvic, a ajuns la concluzia că președintele a fost influențat de lideri liberali, șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, a contracarat imediat declarațiile. 

"Punctele de vedere ale președintelui Klaus Iohannis respectă cererile de reexaminare ale unor acte normative. Nu sunt influențate, sunt rezultatele expertizei care există la Cotroceni. Am publicat azi punctul de vedere al Consiliului Concurenței. Domnul prim ministru ar trebui să înțeleagă că are responsabilitate în ceea ce privește afirmațiile sale. La Cotroceni avem și noi informații de la instituțiile statului. Acel punct de vedere a fost exprimat după o evaluare proprie. Nimeni din administrația prezidențială nu s-a întâlnit cu un reprezentant al industriei de lemn, nici cu domnul Schweighofer sau apropiați ai acestuia", a afirmat Dan Mihalache, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE