Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oamenii de încredere ai Ministrului Energiei, cu mașinile de serviciu la terasă în mijlocul zilei

Postat la: 16.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieri, la orele pranzului, doua limuzine negre au numere apartinand Ministerului Energiei au parcat pe aleea unei terase din zona Podului Eroilor din Capitala. Surpriza a fost mare cand din Duster-ul negru nr. B 202 WEW a coborat fostul baron PNL de Giurgiu reconvertit la ALDE, Vasile Mustatea, consilier al ministrului Energiei Toma Petcu, si Gicu Iorga, secretarul general al Ministerului Economiei.

Practic, Iorga a fost soferul lui Mustatea. Imediat dupa cei doi a ajuns pe terasa un apropiat al acestora cu alta limuzina neagra -B-69-WEW, adica un consilier de circa 30 de ani al ministrului Toma Petcu. Trebuie precizat ca toti cei trei oficiali ai Ministerului Energiei sunt din zona Giurgiu de unde provine si ministrul Toma Petcu. Timp de aproape o ora, cei trei giurgiuveni aterizati pe criteriu politic in ograda Ministerul Energiei, au servit masa, discutand relaxat si fara niciun stres, dupa care au achitat cash nota de plata si au demarat in tromba cu masinile catre sediul ministerului care se afla la circa 200 de metri.

Gicu Iorga, actual secretar general al Ministerul Energiei a fost şef al Vămii din Giurgiu, si numit recent, la propunerea lui Toma Petcu, în funcţia de membru provizoriu în consiliul de administraţie al Electrica începând cu data de 1 mai 2017 şi până la data de 30 aprilie 2018 sau până la data următoarei şedinţe a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Electrica, oricare dintre aceste date intervine prima. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Gicu Iorga urmează apoi să fie propus, tot de catre Toma Petcu, pentru postul de preşedinte al consiliului de administraţie al Electrica.

Vasile Mustatea este un traseist politic- PD-PNL-ALDE, care in prezent a ajuns consilierul ministrului Toma Petcu, dupa ce intre 2012-2016 a fost presedintele Consiliului Județean Giurgiu. Fiind concitadin și coleg de partid în ALDE cu ministrul Energiei, Toma Petcu, a fost numit membru în Consiliul de Administrație al furnizorului de gaze naturale și energie electrică E.ON Energie, cu un mandat limitat, până pe 20 iunie 2017, controlat de grupul energetic german omonim, la propunerea Ministerului Energiei, care deține aproape 32% din acțiunile companiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE